El Ral·li Barcelona-Sitges 2024 se celebrarà a l’abril

Foment de Sitges ja ha començat a preparar una nova edició del Ral·li Barcelona-Sitges, la tradicional prova de cotxes d’època que el 2024 tindrà lloc el primer cap de setmana del mes d’abril (6 i 7).

Tot i la gran quantitat d’esdeveniments que se celebren tant a Sitges com a Barcelona durant tot l’any, els dos ajuntaments reconeixen la importància del Ral·li, al qual han donat les facilitats habituals perquè es pugui fer a la primavera, com és tradicional.

Després de la bona acollida de participants i públic a la darrera edició, que va comptar amb gairebé un centenar d’inscrits, organització treballarà conjuntament amb administracions, patrocinadores i altres entitats afins a l’esdeveniment per aconseguir una resposta igualment positiva per al 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.