Els participants

Els pilars del Ral·li

Joaquim Bellmunt

             

Els participants són l’ànima del Ral·li. Són els que mimen els vehicles, els que els netegen i arreglen, els que estan disposats a venir al Ral·li faci fred o faci calor, fins i tot amb pluja. Són, en definitiva, els incondicionals del Ral·li. Aquí podem veure alguns dels vehicles que van participar a la darrera edició. Aviat farem un recopilatori de dades interessants i curioses sobre els participants i els seus vehicles.


Aquesta 62ª edició 2020 no hem pogut gaudir de l’espectacle de veure les peces de museu rodar per les carreteres que travessen el 8 municipis en el recorregut clàssic del Ral·li.

Hem perdut la oportunitat de conèixer mes d’aprop aquestes peces d’enginyeria, precursores de molts dels elements tècnics actuals i que moltes d’elles, superen el centenari en questio d’edat.

Es per aixo que volem mostrar en detall cada cotxe participant a traves de les fitxes que podreu trobar en el catàleg seguint l’enllaç següent i a traves del nostre usuari d’Instagram, @rallibarcelonasitges.


En la seguent galeria s’aniran mostrant els cotxes a mesura de la seva inscripció per l’edició 2022