65a edició 2023

AGENDA 2023

Dissabte 11 de març

  • Exposició de vehicles participants davant del Centre Comercial L’illa Diagonal de Barcelona.

Diumenge 12 de març

  • A les 10.30 h.

Sortida del Ral·li des de Barcelona (Plaça Sant Jaume – Ferran – Rambles – Plaça Catalunya – Ronda Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Paral·lel – Plaça Espanya – Gran Via – Badal – Constitució), cap a L’Hospitalet de Llobregat (Santa Eulàlia – Enric Prat de la Riba – Barcelona), Cornellà de Llobregat (Carretera de L’Hospitalet – Av. de la Fama – Tirso de Molina – Av. Baix Llobregat – Enllaç amb la C-245), Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, enllaç amb la C-246, Costes de Garraf.

Arribada a Sitges a les 12:15 aproximadament

Entrada a Sitges per la primera rotonda a l’esquerra cap a C. de la Riera d’Aiguadolç – Emerencià Roig i Raventós – Av. Balmins – Port Alegre – Rafael Llopart – Sant Damià – Santiago Rusiñol – Jesús – Cap de la Vila – Parellades – Marquès de Montroig – Plaça Indústria – 1 de Maig – Passeig de la Ribera – Av Sofia i passeig de la Ribera fins La Fragata.

Els cotxes quedaran exposats fins les 17.30 hores aproximadament. 

Dilluns 13 de març

Sortida al matí des de l’Hotel ME Terramar cap a l’Autòdrom de Terramar, on els participants podran fer unes voltes a l’històric traçat oval amb els seus vehicles d’època.

Posteriorment, la caravana es dirigirà en grups separats a Masllorenç (Tarragona), per visitar la Col·lecció Ramón Magriñà de cotxes històrics.

TANCADES LES INSCRIPCIONS.

A partir d’aquesta data ja seran accessibles el formulari d’inscripcions i el reglament per la 65ª edició en aquesta pàgina.

  • Full inscripció 65a edició, cotxes 
  • Reglament 65a edició, cotxes

Hi haurà 2 períodes d’inscripció:

  • Del 01 de desembre al  31 de desembre de 2022
  • Del 01 de gener de 2023 al 21 de febrer de 2023

Descarregar el document per veure el cost de la inscripció.

——————————————————————————-

  • Full Inscripció 65a edició, motocicletes

Descarregar document per veure el cost de la inscripció.

El recorregut provisional a falta de confirmació per part del Jurat i Director del Ral·li segueix sent el mateix de l’anterior edició.

 

IMPORTANT

Totes les peticions d’inscripció hauran de passar el filtre del Jurat tècnic per poder formalitzar-se. Contacti amb nosaltres si té dubtes.

Tancament d’inscripcions el dia 21 de febrer de 2023