63ª edició 2021

AGENDA PROVISIONAL 2021

Tots els actes programats per la 63ª edició resten pendents de confirmació en funció de l’evolució de la situació sanitària.

A mesura que la data del Ral·li s’apropi, podrem definir mes activitats.

 

Dissabte 24 d’abril

Diumenge 25 d’abril

  • A les 10.30 h.

Sortida del Ral·li des de Barcelona (Plaça Sant Jaume – Ferran – Rambles – Plaça Catalunya – Ronda Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Paral·lel – Plaça Espanya – Gran Via – Badal – Constitució), cap a L’Hospitalet de Llobregat (Santa Eulàlia – Enric Prat de la Riba – Barcelona), Cornellà de Llobregat (Carretera de L’Hospitalet – Av. de la Fama – Tirso de Molina – Av. Baix Llobregat – Enllaç amb la C-245), Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, enllaç amb la C-246, Costes de Garraf i arribada al Port de Sitges – Aiguadolç (aprox. 13:00)

 Sortida del Port de Sitges – Aiguadolç amb el següent recorregut: Av. Port d’Aiguadolç – Emerencià Roig i Raventós – Av. Balmins – Port Alegre – Rafael Llopart – Jesús – Cap de la Vila – Parellades – Marquès de Montroig – Plaça Indústria – 1 de Maig – Passeig de la Ribera – Bassa Rodona – Sant Antoni – Av Sofia i passeig de la Ribera fins La Fragata.

Els cotxes quedaran exposats fins les 17.30 hores aproximadament.

Llistat participants definitiu: llistat inscrits 61ª edició

 

EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS S’OBRE EL DIA 02 DE FEBRER.

A partir d’aquesta data ja seran accessibles el formulari d’inscripcions i el reglament per la 62ª edició en aquesta pàgina.

  • Full Inscripció 62ª edició, apartat cotxes:
  • Reglament 62ª edició, apartat cotxes: 

Nomes hi haurà 1 període d’inscripció:

  • Del 02 de febrer al 02 d’abril 2021

Descarregar el full d’inscripció per veure el cost de la inscripció.

———————————————————————————————————————————

  • Full inscripció 62ª edició, apartat motocicletes:
  • Reglament 62ª edició, apartat motocicletes:

Descarregar el full d’inscripció per veure el cost de la inscripció.

El recorregut provisional a falta de confirmació per part del Jurat i Director del Ral·li segueix sent el mateix de l’anterior edició

 

IMPORTANT

Totes les peticions d’inscripció hauran de passar el filtre del Jurat tècnic per poder formalitzar-se. Contacti amb nosaltres si té dubtes.

Tancament d’inscripcions el dia 02 d’abril de 2021