S’obren les inscripcions del 65è Ral·ly Barcelona-Sitges

El Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges inicia el recorregut de la seva 65a edició amb l’obertura del període d’inscripcions, que comença l’1 de desembre del 2022 i finalitza el 28 de febrer del 2023. Les dates de celebració del Ral·li seran els dies 11 i 12 de març del 2023.

S’espera que en aquesta ocasió el Ral·li Barcelona-Sitges torni a comptar amb una participació nodrida de cotxes i motos d’època, en una edició en què el centre comercial L’illa Diagonal de Barcelona acollirà novament la jornada de verificacions i exposició de vehicles , el dissabte 11 de març.

Rally Barcelona-Sitges

Com en ocasions anteriors, Foment de Sitges, entitat organitzadora del Ral·li, ha establert dos terminis per formalitzar la inscripció, amb un preu reduït per als participants que confirmin la seva assistència abans del 31 de desembre, i el preu ordinari a partir d’aquest dia.

El reglament de la prova defineix quatre categories pels automòbils, classificats segons la seva antiguitat: Grup I (produïts fins a 1908), Grup II (de 1909 a 1914), Grup III (de 1915 a 1921) i Grup IV (de 1921 a 1928).

Les motocicletes han d’haver estat produïdes fins a l’any 1938.

Les persones interessades en participar al Ral·li Barcelona-Sitges 2023 podeu posar-vos en contacte amb l’organització a través del correu electrònic rally@rallybarcelonasitges.com.

 

2 thoughts on “S’obren les inscripcions del 65è Ral·ly Barcelona-Sitges

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.