El Ral·li Barcelona-Sitges 2023 se celebrarà els dies 11 i 12 de març

Ja tenim data per a la celebració del 65 Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges. Els dies 11 i 12 de març de 2023, la tradicional caravana de vehicles antics, molts d’ells centenaris, tornarà a recórrer els principals carrers de les dues localitats, així com de les carreteres que les uneixen.

Després de l’èxit de la 64a edició, Foment de Sitges, en col·laboració amb els ajuntaments de Sitges i de Barcelona, ​​ja treballa a l’organització de la propera edició del Ral·li, un dels més carismàtics entre els de la seva classe a tot el territori nacional i reconegut a nivell europeu.

Com cada any, la prova, de caràcter no competitiu, atraurà molts participants de llocs molt dispars, així com a nombrós públic, àvid per veure en funcionament els vehicles històrics, especialment a l’espectacular tram -tancat al trànsit- de les mítiques Costes del Garraf.

La celebració en aquestes dates, pocs dies abans que arribi la primavera, consolida la importància de la prova com a un dels esdeveniments més destacats del panorama cultural de Catalunya.

No en va, el Ral·li Barcelona-Sitges ret homenatge no només a la tecnologia i la mobilitat de principis del segle XX -sense les quals no podríem entendre els avenços d’avui-, sinó també a les tendències de moda d’aquella època, ja que tots els participants han de vestir amb roba característica dels anys de producció del vehicle.

 

5 thoughts on “El Ral·li Barcelona-Sitges 2023 se celebrarà els dies 11 i 12 de març

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.