El Ral·li Barcelona-Sitges 2023 se celebrarà els dies 11 i 12 de març

Ja tenim data per a la celebració del 65 Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges. Els dies 11 i 12 de març de 2023, la tradicional caravana de vehicles antics, molts d’ells centenaris, tornarà a recórrer els principals carrers de les dues localitats, així com de les carreteres que les uneixen.

Després de l’èxit de la 64a edició, Foment de Sitges, en col·laboració amb els ajuntaments de Sitges i de Barcelona, ​​ja treballa a l’organització de la propera edició del Ral·li, un dels més carismàtics entre els de la seva classe a tot el territori nacional i reconegut a nivell europeu.

Com cada any, la prova, de caràcter no competitiu, atraurà molts participants de llocs molt dispars, així com a nombrós públic, àvid per veure en funcionament els vehicles històrics, especialment a l’espectacular tram -tancat al trànsit- de les mítiques Costes del Garraf.

La celebració en aquestes dates, pocs dies abans que arribi la primavera, consolida la importància de la prova com a un dels esdeveniments més destacats del panorama cultural de Catalunya.

No en va, el Ral·li Barcelona-Sitges ret homenatge no només a la tecnologia i la mobilitat de principis del segle XX -sense les quals no podríem entendre els avenços d’avui-, sinó també a les tendències de moda d’aquella època, ja que tots els participants han de vestir amb roba característica dels anys de producció del vehicle.

 

4 thoughts on “El Ral·li Barcelona-Sitges 2023 se celebrarà els dies 11 i 12 de març

 • Buenos días,
  Hace unas semanas contacte con ustedes desde la Fundación Ave Maria, de Sitges.
  No he recibido respuesta por su parte.
  les facilito mí numero d etelefono: 664352884.
  Saludos.

 • fantastico, ver y recordar otros tiempos, gracias por hacer éste evento, me gustaría hacer fotos de coches y los trajes de época maravilla de trajes y mucho esfuerzo, si la organización me deja hacer fotos dentro recinto, yo cedería hacer fitos y porder hacer una exposición cin las fotos qué el mundo viera la belleza de los coche y vestido de época, esperando respuesta muchas gracias

  • Hola Juan. Muchas gracias por tu interés en el Rally. Para solicitar una acreditación como fotógrafo de un medio de comunicación, por favor entra en la sección Prensa de la web y rellena el formulario. ¡Un saludo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.