Patrocinadors

Programa de patrocinis

Vol ser patrocinador del Ral·li Barcelona – Sitges?

 

 

Històricament, el Ral·li ha tingut empreses col·laboradores de sectors molt diversos. Des del món de la restauració, com TONICA SCHWEPPES, mitjans de comunicació de life style com VOGUE/GQ i fins i tot una marca d’automóbils com AUDI.

Actualment els patrocinadors provenen de diferents sectors.

El CENTRE COMERCIAL L’ILLA DIAGONAL de Barcelona del sector retail i  PERE VENTURA  del mon vinícola.

El RACC -entitat de referència del món del motor a Catalunya- dona suport logístic importantíssim pel bon desenvolupament del Ral·li

Des de l’edició 61, celebrada el 2019, es va afegir a l’equip de patrocinadors COCA COLA IBERIAN PARTNERS.

La part de la moda la cobreix MENKES, la coneguda casa de disfresses i lloguer de vestits d’època. Molts dels participants acudeixen per trobar les millors gales per acompanyar els seus vehicles durant el recorregut Barcelona – Sitges.

Des de l’organització es treballa per establir contactes amb patrocinadors per establir relacions win-win, on les dues part surtin amb les respectives imatges reforçades amb la col·laboració.

Per l’edició 2024 s’incorpora el Centre Porsche Barcelona, amb qui gaudirem amb els seus associats del club 356, mític model de la marca alemanya i Heineken, amb la seva gamma 0,0, amb qui compartim patrocini de la F1. No et perdis l’espectacular simulador de F1 PLAYER 0.0 que instalaran a la Fragata!

Tambe des del 2020 seguim col·laborant amb l’antic circuit de curses de l’Autodrom de Terramar, amb el qual establim col·laboracions per poder oferir un petit tast de les antigues curses de competició als nostres participants.

Vol formar part de l’equip de patrocinadors?

contacti amb nosaltres!

rally@rallybarcelonasitges.com

Opcions de patrocini

Per col·laboracions orientades a espais físics i aparició en la revista del Ral·li, aquí deixem una guía sobre els espais disponibles. Cada opció de publicitat a la revista, porta associada la possibilitat de posar una pancarta de mida 3×1 (format tanca estàndard).

plantilla publicitat programa ralli_es 2024

Si teniu altres propostes, feu-nos-les arribar i les posarem en comú amb la resta de l’equip.

Adjuntem la revista en pdf del 2019 per que es puguin visualitzar els espais proposats.