El recorregut

El recorregut de la 64ª edició  serà el següent:

La caravana travessa 8 municipis de l’entorn metropolità al llarg dels 46km de recorregut. Barcelona es el punt de sortida, seguit de L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels i Sitges.

perfil del recorregu

El perfil del recorregut de la 64ª edicio no és exigent al principi del recorregut, però s’hi torna en el punt en que entrem a la C-246, on el punt més alt són 109 m sobre el mar. Més d’un s’ho prendrà amb calma!

En tots els municipis per on passa el Ral·li sempre hi ha expectació per veure vehicles que no es poden veure cada dia, cotxes amb 100 o més anys d’història que circulen amb tota normalitat.

El recorregut pel tram de les Costes ofereix espais per aparcar el cotxe o moto (recomanable) i esperar a que la comitiva arribi. Es també recomanable arribar amb suficient temps per què no es trobin la carretera tancada al pas rodat. Així, també poden accedir a un tram del recorregut per tren, a l’estació de Garraf. I de pas, visitar el Celler Güell i la platja de les Casetes.