57ª Edició 2015

Any de transició

La 57ª edició celebrada el 22-23 de març de 2015 va deixar un balanç molt positiu respecte a la qualitat dels vehicles inscrits, donada l’entrada de nous vehicles que participaven per primera vegada i que van pujar el llistó de la qualitat molt amunt, fent que el Jurat hagués de debatre durant molta estona sobre els vehicles premiats.

Els vehicles es van recepcionar durant tot el dissabte al davant de la façana del nostre patrocinador, L’ILLA DIAGONAL per passar la revisió tècnica per part del Jurat i començar a inspeccionar els detalls que marquen la diferència entre un vehicle mantingut en estat original seguint les especificacions dels models originals o un vehicle mantingut amb una exigència menor.

Aquests detalls, que passen desapercebuts a la vista del no iniciat, són els que es tenen en compte a l’hora de valorar els reconeixements finals.

El recorregut va ser diferent respecte al tradicional, donades les necessitats derivades del Servei Català de Trànsit,

el que va provocar que la comitiva circules a una velocitat superior a la esperada i arribés a Sitges en un horari fora del normal.

pas pel photocall en el gran premi de l'elegancia

Pas pel photocall en el Gran Premi de l’Elegància d’un Ford A del 1928.

Tot i que ja estava previst, perquè a La Fragata s’esperava el Gran Premi de l’Elegància, patrocinat per MENKES, un format nou en el que es valorava el vehicle i l’aparença dels passatgers en conjunt, tant en categoria adult com la d’infantil, on el guanyador, en Fèlix, ens va regalar un escrit on relata com va ser el dia del Ral·li i la seva preparació.

40-felix i cotxe

En Fèlix i el Citroën Torpedo.

felix

En Fèlix buscant el seu vestuari.

05-hispano suiza_vs_photocall_B1-1907

El primer vehicle matriculat a Barcelona, matrícula B-1, un Hispano-Suiza de 1907.