Patrocinadors

Programa de patrocinis

Vol ser patrocinador del Ral·li Barcelona – Sitges?

 

Històricament, el Ral·li ha tingut empreses col·laboradores de sectors molt diversos. Des del món de la restauració, com TONICA SCHWEPPES, mitjans de comunicació de life style com VOGUE/GQ i fins i tot una marca d’automóbils com AUDI.

Actualment els patrocinadors provenen de diferents sectors.

El CENTRE COMERCIAL L’ILLA DIAGONAL de Barcelona del sector retail i  PERE VENTURA  del mon vinícola.

El RACC -entitat de referència del món del motor a Catalunya- dona suport logístic importantíssim pel bon desenvolupament del Ral·li

Des de l’edició 61, celebrada el 2019, es va afegir a l’equip de patrocinadors COCA COLA IBERIAN PARTNERS.

La part de la moda la cobreix MENKES, la coneguda casa de disfresses i lloguer de vestits d’època. Molts dels participants acudeixen per trobar les millors gales per acompanyar els seus vehicles durant el recorregut Barcelona – Sitges.

Des de l’organització es treballa per establir contactes amb patrocinadors per establir relacions win-win, on les dues part surtin amb les respectives imatges reforçades amb la col·laboració.

Tambe el 2020 seguim col·laborant amb l’antic circuit de curses de l’Autodrom de Terramar, amb el qual establim col·laboracions per poder oferir un petit tast de les antigues curses de competició als nostres participants.

Vol formar part de l’equip de patrocinadors?

contacti amb nosaltres!

rally@rallybarcelonasitges.com