El Rally Barcelona-Sitges torna al 2022 
La 64a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges se celebrarà els dies 19 i 20 de març de 2022. Foment de Sitges, en col·laboració amb els ajuntaments de Sitges i de Barcelona, ha començat a preparar l’esdeveniment que reunirà novament una selecció de vehicles antics.

Cotxes produïts fins a l’any 1928 i motocicletes fins al 1938 tornaran a recórrer els principals carrers que uneixen Barcelona i Sitges. L’esdeveniment, declarat Festa d’Interès Turístic Nacional, convocarà prop d’un centenar d’unitats que cada any aconsegueix cridar l’atenció de milers d’afeccionats i curiosos, que es concentren al llarg de tot el seu recorregut per veure desfilar autèntiques joies automobilístiques, amb els seus ocupants vestits amb roba de l’estil corresponent al de l’època dels seus vehicles.


La presidenta de Foment de Sitges, Maria Marín, explica que “el Ral·li torna al 2022 amb més energia que mai. Molts participants ja han mostrat la seva disposició a portar els seus vehicles a una prova indispensable en el calendari de cotxes d’època i, després de dos anys difícils, per a aquesta edició estem treballant amb molta il·lusió per a oferir de nou als nostres participants la millor experiència.”

El regidor de Turisme, Luís Miguel, destaca “la importància de recuperar aquest gran esdeveniment consolidat en el calendari anual sitgetà i que aplega sitgetans, visitants i turistes de diferents nacionalitats gràcies a aquest reclam d’aquestes joies del motor”.

Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, Foment de Sitges confia que aquesta edició comptarà una vegada més amb un gran nombre participants, motiu pel qual ja s’ha iniciat el procés d’inscripció.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.