El Ral·li Barcelona-Sitges 2021 serà virtual

Les mesures per la COVID-19 marcades pel PROCICAT fins el 9 d’abril, que prohibeixen la celebració d’esdeveniments culturals d’itinerància, impedeixen a l’Ajuntament de Barcelona autoritzar la sortida tradicional de la prova, i a l’Ajuntament de Sitges la circulació de la caravana de vehicles del Ral·li pels carrers de la vila.

Davant la impossibilitat d’organitzar la prova amb totes les garanties a partir del 10 d’abril, els organitzadors del certamen (l’entitat Foment de Sitges i l’Ajuntament de Sitges) han decidit adaptar el Ral·li a un format alternatiu inèdit.

Mitjançant la secció SEGUIMENT, el públic podrà veure els participants en aquesta edició virtual, que compartiran la seva ubicació i imatges dels seus vehicles allà on siguin.

Els detalls d’aquesta proposta innovadora es donaran a conèixer a través de la web i les xarxes socials oficials, on també es comunicaran altres activitats paral·leles que faran que, a Sitges, el diumenge 25 torni a ser “un dia de Ral·li”.

One thought on “El Ral·li Barcelona-Sitges 2021 serà virtual

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.