66a edició 2024

AGENDA 2024

Exposició Illa Diagonal

  • Des del dia 2 d’abril fins el dissabte previ al Ral·li, L’illa Diagonal acull la tradicional exposició de cotxes d’època al hall interior del centre comercial. 3 vehicles participants s’exhibiran durant la setmana per donar la benvinguda al Ral·li. Son uns vehicles de cine!

Dissabte 06 d’Abril

  • Exposició de vehicles participants davant del Centre Comercial L’illa Diagonal de Barcelona.

Diumenge 07 d’Abril

  • A les 10.30 h.

Sortida del Ral·li des de Barcelona (Plaça Sant Jaume – Ferran – Rambles – Plaça Catalunya – Ronda Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Paral·lel – Plaça Espanya – Gran Via – Badal – Constitució), cap a L’Hospitalet de Llobregat (Santa Eulàlia – Enric Prat de la Riba – Barcelona), Cornellà de Llobregat (Carretera de L’Hospitalet – Av. de la Fama – Tirso de Molina – Av. Baix Llobregat – Enllaç amb la C-245), Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, enllaç amb la C-246, Costes de Garraf.

Arribada a Sitges a les 12:15 – 12:30 aproximadament

Entrada a Sitges. 

Entrada a Sitges per Emerencia Roig Raventos, Plaça del Dr. Robert, Avinguda Balmins, Platja Sant Sebastià, Rafael Llopart, Sant Damià, Santiago Rusiñol, Carrer Jesus, Cap de la Vila, Carrer de les Parellades, Marquès de Montroig, Plaça Indústria, 1º de Maig, Passeig de la Ribera, fins Avinguda Sofia, passeig de terra al PicNic, passeig de la Ribera de terra fins la Fragata

Els cotxes quedaran exposats fins les 17.30 hores aproximadament. 

Dilluns 08 d’Abril

Sortida a definir.

INSCRIPCIONS TANCADES

A partir d’aquesta data ja seran accessibles el formulari d’inscripcions i el reglament per la 66ª edició en aquesta pàgina.

  • Full inscripció 66a edició, cotxes 
  • Reglament 66a edició, cotxes

Hi haurà 3 períodes d’inscripció:

  • Del 15 de desembre de 2023 al  15 de gener de 2024
  • Del 16 de gener de 2024 al 29de febrer de 2024
  • Del 01 de març al 21 de març de 2024

Descarregar el document per veure el cost de la inscripció.

——————————————————————————-

  • Full Inscripció 66a edició, motocicletes

Descarregar document per veure el cost de la inscripció.

El recorregut provisional a falta de confirmació per part del Jurat i Director del Ral·li segueix sent el mateix de l’anterior edició.

 

IMPORTANT

Totes les peticions d’inscripció hauran de passar el filtre del Jurat tècnic per poder formalitzar-se. Contacti amb nosaltres si té dubtes.

INSCRIPCIONS TANCADES