61ª Edició 2019

AGENDA 2019

Fins al 16 de març

 • De 10 h a 21.30 h

(excepte diumenge)

Exposició de cotxes d’època al centre comercial L’illa Diagonal.

Dissabte 16 de març

 • A partir de les 10 h (Barcelona)

Arribada de tots els participants a l’Avinguda Diagonal, que aparcaran davant del centre comercial L’illa Diagonal. Verificació i exposició dels cotxes participants fins les 17.30 hores (aprox.).

 • A partir de les 10:30 h (Sitges)

Els cotxes clàssics faran una gimcana per diferents llocs emblemàtics de Sitges dels vehicles de la marca Citroën, que enguany celebra el seu centenari. Els vehicles es dividiran en grups per realitzar unes proves amb un rerefons cultural, històric i gastronòmic en relació amb la cultura i tradicions de Sitges.

                Per veure quins espais son, seguiu la gimcana en directe a traves de la pagina Gimcana.

Diumenge 17 de març

 • De 08.30h a 10h

Arribada dels cotxes participants a la Plaça Sant Jaume, amb els seus ocupants vestits d’època. Típica xocolatada a l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de Xocolates Jolonch, Pannus i Cafès Saula.

 • A les 10.30 h

Sortida del Ral·li des de Barcelona (Plaça Sant Jaume – Ferran – Rambles – Plaça Catalunya – Ronda Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Paral·lel – Plaça Espanya – Gran Via – Badal – Constitució), cap a L’Hospitalet de Llobregat (Santa Eulàlia – Enric Prat de la Riba – Barcelona), Cornellà de Llobregat (Carretera de L’Hospitalet – Av. de la Fama – Tirso de Molina – Av. Baix Llobregat – Enllaç amb la C-245), Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, enllaç amb la C-246, Costes de Garraf i arribada al Port de Sitges – Aiguadolç (aprox. 13:00)

Arribada a l’Espai de la Fragata a les 14:00 h aprox.

 • A partir de les 12.30 h

Al Passeig de la Ribera (al costat de la Plaça de la Fragata). Actuació del grup de swing Apocadixie 4. A les 13.30 h Sortida del Port de Sitges – Aiguadolç amb el següent recorregut: Av. Port d’Aiguadolç – Emerencià Roig i Raventós – Av. Balmins – Port Alegre – Rafael Llopart – Jesús – Cap de la Vila – Parellades – Marquès de Montroig – Plaça Indústria – 1 de Maig – Passeig de la Ribera – Bassa Rodona – Sant Antoni – Av Sofia i passeig de la Ribera fins La Fragata.

Els cotxes quedaran exposats fins les 17.30 hores aproximadament.

Llistat participants definitiu: llistat inscrits 61ª edició

Dilluns 18 de març

Sortida lúdica per les carreteres del Garraf i Alt Penedès. El recorregut d’aquesta sortida pot ser modificat per raons de seguretat de trànsit pel Servei Català de Transit.

EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS ES TANCARÀ

EL DIA 15 DE FEBRER

A partir d’aquesta data ja no seran accessibles el formulari d’inscripcions i el reglament per la 61ª edició en aquesta pàgina.

 • Full Inscripció 61ª edició, apartat cotxes:
 • Reglament 61ª edició, apartat cotxes:

Com en l’anterior edició, hi haurà 3 períodes d’inscripció amb variació del cost de la inscripció:

 • Del 10 al 30 de novembre 2018
 • De l’1 de desembre al 25 de gener 2019
 • Del 26 de gener al 15 de febrer 2019

Descarregar el full d’inscripció per veure el cost de la inscripció.

———————————————————————————————————————————

Com en l’anterior edició, hi haurà 3 períodes d’inscripció amb variació del cost de la inscripció:

 • Del 10 al 30 de novembre 2018
 • De l’1 de desembre al 25 de gener 2019
 • Del 26 de gener al 15 de febrer 2019

Descarregar el full d’inscripció per veure el cost de la inscripció.

El recorregut provisional a falta de confirmació per part del Jurat i Director del Ral·li segueix sent el mateix de l’anterior edició

 

IMPORTANT

Totes les peticions d’inscripció hauran de passar el filtre del Jurat tècnic per poder formalitzar-se. Contacti amb nosaltres si té dubtes.

Tancament d’inscripcions el dia 15 de febrer de 2019