Un Ral·li compromés i respectuós

Els dies 21, 22 i 23 de març celebrarem una nova edició del Ral·li Barcelona-Sitges que, com es tradicional, unirà les dues localitats que li donen nom per 62a vegada consecutiva.

Per Foment de Sitges ha estat sempre un motiu d’orgull organitzar aquesta prova, capaç com molt poques altres de reunir joies tecnològiques d’alt valor històric com són els cotxes i les motos d’època.

Un dels nostres valors sempre ha estat la capacitat de crear les condicions adequades per què aquestes màquines puguin lluir al nostre entorn, i que el nombrós públic present als carrers i les carreteres tingui l’oportunitat de veure-les circular, un cop l’any, tal i com ho feien fa un segle.

Malgrat l’ambient festiu que envolta la prova, som plenament conscients de la situació al voltant de les emissions. Com amants dels automòbils antics, tenim confiança en què la Federació Catalana d’Automobilisme i els diversos clubs i entitats que agrupen i representen als propietaris i propietàries d’aquests vehicles estan fent les tasques d’intermediació necessàries amb les Administracions, per tal de trobar una solució respectuosa i satisfactòria per tothom.

Mentrestant, des de l’organització del Ral·li seguirem treballant per mantenir en el futur els valors d’aquest esdeveniment tant especial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.