Queda poc pel Ral·li i ja comença a veure’s per Barcelona

El passat dia 12 de febrer va començar al Centre comercial Illa Diagonal de Barcelona la tradicional exposició de vehicles històrics per començar a tastar l’ambient pre- Ral·li Internacional de cotxes d’època Barcelona – Sitges.

A l’exposició s’hi poden veure vehicles de col·leccionistes privats, l’AutoMoto Retro Museu de Barcelona, dedicat a les marques desaparegudes, i a un participant tradicional del Ral·li, Grup Limousines.

Com cada any, el programa especialitzat en motor, KM.0, realitza un petit espai per promocionar el Ral·li al canal especialitzat Esports3. Aquí en teniu l’enllaç.

Km.0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.