Classic Car Challenge China

Acord de col·laboració entre Classic Vehicle Union of China (CVUC) i Foment de Sitges

4C-LOGO_300x279_webEl Classic Vehicle Union of China i Foment de Sitges han arribat a un acord de col·laboració per promocionar els nostres ral·lis entre els participants d’un i altre. El Classic Car Challenge of China (4C) és un ral·li turístic que discorre entre Pekin i Xangai, una ruta turística d’uns 1.200 km visitant diferents ciutats durant 9 dies, envoltat  de participants arribats de tot el mon, aficionats i apassionats del mon del motor de qualsevol època.

L’organització del 4C ha proposat unes condicions especials als participants del Ral·li Barcelona – Sitges que vulguin participar-hi. La data màxima per inscripcions es tanca el 31 de maig del 2017.

De la mateixa manera, la 4C promourà el Ral·li Internacional de cotxes d’època Barcelona – Sitges entre els seus afiliats i participants, ampliant així l’àmbit del Ral·li i la seva projecció internacional.

Per més informació, consulteu els següents enllaços o escriviu un correu electrònic a rally at rallybarcelonasitges.com

FAQ 4C 2017 for Individual Participant

4C 2017 Programme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.