Londres-Brighton

Un dels esdeveniments mes emblemàtics del món del cotxe d’època s’està celebrant avui i demà a Londres. Més de 500 cotxes construïts abans de 1905 prendran part demà la sortida dels 80 km que separen les dues ciutats. 

Una delegació de Foment de Sitges ha viatjat fins Londres per veure de primera ma aquestes meravelles sobre rodes, i també, per que no, veure què i com ho fan aquí a Anglaterra.

I hi ha moltes diferencies, la mes impactant és la proximitat del públic als cotxes, sense tanques de protecció ni vigilant per cotxe. Un respecte que ens agradaria trobar aquí a Catalunya. Avui hem pogut veure un tastet de 100 cotxes, hem intercanviat opinions i hem conegut alguns dels orígens dels participants, alemanys, suïssos, bastants americans i fins i tot uns amics colombians. Tot un repte es que se’ns planteja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.