El Ral·li inspira l’exposició de Núria Fortuny a la Fundació Ave Maria de Sitges

La Fundació Ave Maria acull del 4 al 19 de març de 2023 una exposició de la pintora sitgetana Núria Fortuny, anomenada “αυτοϚ”.

De dreta a esquerra: Jordi Cerezuela (Director General de la Fundació Ave Maria), Núria Fortuny, David Rosell (Coordinador Ral·li Barcelona-Sitges) i David Martínez Lluís (Regidor d’Educació, Tradicions i Festes de Sitges)

La mostra comptarà amb una quinzena d’obres amb les que l’artista, amb el seu característic estil colorista i figuratiu, ret homenatge a les dones autogestionades, retratant-les a través d’una mirada onírica i un punt surrealista que embasta la seva història personal, la relació amb Sitges i el seu interès pels automòbils del Ral·li.

INAUGURACIÓ

El 4 de març de 2023 a les 19 h.

LLOC

Fundació Ave Maria

Av. Artur Carbonell 11, Sitges

HORARI VISITA

D’11 a 13 h. i de 17:30 a 19:30 h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.