A la recerca del coleccionista italià

Foment de Sitges ha estat present en una de les més importants fires d’automòvil a nivell europeu, la Fira de Padua. 
Allà, 1500 expositors exposen més de 4500 cotxes, grans clàssics i petits, cotxes de somni i  joies per restaurar. 
Foment de Sitges busca donar a ceonèixer el Ral·li entre els propietaris col·leccionistes italians, ja que per boca del nostre amic el Sr. Buccianti, el Ral·li es la “Bella desconeguda” en Italia, un Ral·li poc conegut i molt, molt proper.

The Italian job

Auto e Moto d’epoca de Padua reuneix a milers d’aficionats en busca del seu cotxe de somni, ja sigui per iniciar-se en el mon dels young-timers (80’s-90’s),o per completar una col·lecció.
La presencia de marques italianes es, por suposat, dominant, amb una concentració de les marques top, Ferrari Lamborghini o Maserati i les més assequibles Lancia, Alfa Romeo, Fiat, altres mítiques com Abarth. 
Marques internacionals estan presents amb Mercedes, Citroën celebrant els seus 100 anys i Porsche els seus 70 anys. 

Aquí dominen els flash, però on hi hamés activitat es en els pabellons de recanvis. Alla domina el soroll, la pols i el greix entre negociacions “a la italiana” per treure un bon preu.
Per als nostres cotxes, pocs coetànis hi ha exposats, el primer “cotxe” que va circular per les carreteres italianes i una dada curiosa, una de les primeres patents de motor de gasolina, evidentement, italiana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.