60ª edició 2018

AGENDA 2018

Fins al 4 de març

  • De 10 h a 21.30 h

(excepte diumenge)

Exposició de cotxes d’època al centre comercial L’illa Diagonal.

Dissabte 3 de març

  • A partir de les 10 h (Barcelona)

Arribada de tots els participants a l’Avinguda Diagonal, davant del centre comercial L’illa Diagonal. Verificació i exposició dels cotxes participants fins les 17.30 hores (aprox.).

  • A partir de les 11 h (Sitges)

Concentració a la Plaça de La Fragata d’exemplars Volkswagen clàssics, T1 i T3 entre altres, fins les 17 h (aprox). Amb la colaboració del Club Escarbats de Catalunya

Diumenge 4 de març

  • De 08.30h a 10h

Arribada dels cotxes participants a la Plaça Sant Jaume, amb els seus ocupants vestits d’època. Típica xocolatada a l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de Xocolates Jolonch, Pannus i Cafès Saula.

  • A les 10.30 h

Sortida del Ral·li des de Barcelona (Plaça Sant Jaume – Ferran – Rambles – Plaça Catalunya – Ronda Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Paral·lel – Plaça Espanya – Gran Via – Badal – Constitució), cap a L’Hospitalet de Llobregat (Santa Eulàlia – Enric Prat de la Riba – Barcelona), Cornellà de Llobregat (Carretera de L’Hospitalet – Av. de la Fama – Tirso de Molina – Av. Baix Llobregat – Enllaç amb la C-245), Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, enllaç amb la C-246, Costes de Garraf i arribada al Port de Sitges – Aiguadolç.

  • A partir de les 12.30 h

Al Passeig de la Ribera (al costat de la Plaça de la Fragata). Actuació del grup de swing Apocadixie 4. A les 13.30 h Sortida del Port de Sitges – Aiguadolç amb el següent recorregut: Av. Port d’Aiguadolç – Emerencià Roig i Raventós – Av. Balmins – Port Alegre – Rafael Llopart – Jesús – Cap de la Vila – Parellades – Marquès de Montroig – Plaça Indústria – 1 de Maig – Passeig de la Ribera – Bassa Rodona – Sant Antoni – Av Sofia i passeig de la Ribera fins La Fragata.

Els cotxes quedaran exposats fins les 17.30 hores aproximadament.

Dilluns 5 de març

Sortida lúdica per les carreteres del Garraf i Alt Penedès, seguint dos dels traçats més antics de velocitat a Catalunya, el Circuit del Penedès i el circuit de Vilafranca. Aquesta sortida amb origen a Sitges, recorrerà les localitats de Sant Pere de Ribes, Canyelles, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca i Sant Sadurní de Noia, on la comitiva s’aturarà ales Caves del patrocinador del Ral·li, Pere Ventura, on faran una visita guiada per les seves esplèndides caves i finalitzat amb un dinar informal de cloenda del Ral·li. (El recorregut d’aquesta sortida pot ser modificada per raons de seguretat de trànsit pel Servei Català de Transit)

TANCAT EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS.

Ja NO són accessibles el formulari d’inscripcions i el reglament per la 60ª edició en aquesta pàgina.

  • Full Inscripció 60ª edició, apartat cotxes.
  • Reglament 60ª edició, apartat cotxes:Reglament 60ª edició

———————————————————————————————————————————

El recorregut provisional a falta de confirmació per part del Jurat i Director del Ral·li segueix sent el mateix de l’anterior edició

 

IMPORTANT

Totes les peticions d’inscripció hauran de passar el filtre del Jurat tècnic per poder formalitzar-se. Contacti amb nosaltres si té dubtes.

Tancament d’inscripcions el dia 15 de febrer de 2018