El Ral·li es cancel·la…

 

COMUNICAT OFICIAL

EL 62 RAL·LI BARCELONA-SITGES ES CANCEL·LA

Foment de Sitges, entitat organitzadora del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges i l’Ajuntament de Barcelona, s’ha vist obligat a cancel·lar la 62a edició de la prova, que havia de tenir lloc els propers dies 21, 22 i 23 de març.

Poques hores després de la presentació del Ral·li, ahir al matí a les instal·lacions del Museu de la Tècnica i de la Ciència de Catalunya, a Terrassa, l’Ajuntament de Sitges ens va comunicar la impossibilitat de la seva celebració, tot seguint les instruccions decretades per la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Donada la impossibilitat de preveure la evolució d’aquesta situació i de trobar dates adequades per ajornar el Ral·li en les setmanes o mesos següents, Foment començarà a treballar en l’organització del Ral·li per l’any 2021.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.