Ruta ludico – cultural 18 març 2019

Visita turística al Museu Pau Casals i Autòdrom de Terramar

 

El dilluns 18 de març es proposa una ruta pels paisatges de contrastos interiors del Garraf i Baix Penedès, amb dues visites a espais no gaire coneguts, però no per això poc interessants.

La primera visita, ens farà aturar a un dels primers circuits permanents de curses automobilístiques de l’estat espanyol, l’Autòdrom de Terramar. Aixecat l’any 1923 va ser la seu de les primeres curses en circuit tancat, reunint la incipient passió pel motor a la Catalunya de principis del S.XX.

La segona visita, arribarà desprès de fer 38 km per la pintoresca carretera del Pantà de Foix, idònia pels vehicles que fa 100 anys ja circulaven per les nostres carreteres. La visita a la Vil·la Museu Pau Casals ens oferirà la vessant cultural de la sortida. Pau Casals va ser un dels millors violoncel·listes del segle XX, reconegut no nomes per la seva passió per la música, que el va portar a desenvolupar diferents papers com a intèrpret o director d’orquestra, sinó com un defensor incansable de la pau i de la llibertat.

Desprès de la visita a la Casa Museu Pau Casals, els participants es dirigiran cap al port de Calafell, on, desprès d’estacionar els vehicles en un recinte especialment preparat per unes peces de museu com son els cotxes centenaris del Ral·li.

El preu d’aquesta sortida no està inclòs en la inscripció del Ral·li i es de 30€ per persona