Patrocinadors

Programa de patrocinis

Històricament, el Ral·li ha tingut empreses col·laboradores de sectors molt diversos. Des del món de la restauració, com TONICA SCHWEPPES, mitjans de comunicació de life style com VOGUE/GQ i fins i tot una marca d’automóbils com AUDI.

Actualment els patrocinadors provenen també d’àrees diferents, com el CENTRE COMERCIAL L’ILLA DIAGONAL de Barcelona -sector retail-, PERE VENTURA -vinyes i caves-, el RACC -entitat de referència del món del motor a Catalunya-,  així com la coneguda marca de cervesa barcelonina MORITZ, que amenitza la cua de la comitiva amb els seus vistosos Seat 600.

Des de l’edició 60, celebrada el 2018, es va afegir a l’equip de patrocinadors la marca MOTOR MUNICH VILANOVA, concessionari de la marca BMW per la comarca del Garraf.

La part de la moda la cobreix MENKES, la coneguda casa de disfresses i lloguer de vestits d’època, on molts dels participants acudeixen per trobar les millors gales per acompanyar els seus vehicles durant el recorregut Barcelona – Sitges.

Des de l’organització es treballa per establir contactes amb patrocinadors per establir relacions win-win, on les dues part surtin amb les respectives imatges reforçades amb la col.laboració.

Vol formar part de l’equip de patrocinadors?

contacti amb nosaltres!

rally@rallybarcelonasitges.com