El Porsche Taycan, primer cotxe elèctric del Ral·li Barcelona-Sitges

Per primera vegada a la seva història, el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges comptarà amb la participació de cotxes elèctrics. Es tracta de dos Porsche Taycan proporcionats pel Centre Porsche Barcelona, ​​concessionari oficial de la marca, com a part de l’acord amb Foment de Sitges per patrocinar l’esdeveniment.

L’organització utilitzarà aquests vehicles per al control i el suport de la caravana de vehicles històrics durant tot el seu recorregut. Igual que molts dels cotxes participants ho van ser al seu moment, el Porsche Taycan és avui un dels millors representants de l’aplicació de l’última tecnologia a l’automòbil. El seu sistema de propulsió 100% elèctric permet oferir unes altes prestacions sense emissions de CO2, així com una autonomia que supera àmpliament els 500 quilòmetres.

Paral·lelament, el Centre Porsche Barcelona, ​​en col·laboració amb el Porsche Club 356 Espanya, ha organitzat una trobada d’aquest mític model. Una desena d’unitats s’integraran a la caravana del Barcelona-Sitges el diumenge 7 d’abril, sortint de la plaça Sant Jaume per seguir el recorregut del Ral·li fins a l’arribada a La Fragata de Sitges, on quedaran exposats a un espai específic al costat de la resta de participants, a prop d’una carpa de Porsche habilitada a aquest efecte.

El Porsche 356 va ser el primer esportiu produït en sèrie per la marca alemanya de cotxes esportius. Dissenyat per Ferry Porsche -fill de Ferdinand Porsche, creador del Volkswagen Escarabat-, aquest automòbil es va produir entre 1948 i 1965 i es va oferir amb tres tipus de carrosseria -coupé, descapotable i roadster-. El seu estilitzat disseny, lleugeresa i agilitat el van fer mereixedor d’una gran fama, amplificada gràcies als seus reconeguts èxits en competició.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.