No em puc treure del cap Els premis Zapping, al Ral·li

RETRAT DE AGNES BUSQUETS, ACTRIU DEL POLONIA ENTRE ALTRES PROGRAMES TELEVISIUS. FOTO DE JORDI PIZARRO. ARA

RETRAT D’AGNÈS BUSQUETS, ACTRIU DEL POLòNIA ENTRE ALTRES PROGRAMES TELEVISIUS. FOTO DE JORDI PIZARRO. ARA

roger de graciaAgnès Busquets i Roger de Gràcia seran els convidats d’aquesta 58ª edició del Ral·li. Els dos populars personatges són coneguts per les seves actuacions als programes «No me la puc treure del cap», en Roger de Gràcia, investigant com 14 cançons populars catalanes han tingut un èxit que ha perdurat al llarg dels anys, i el paper d’Agnès Busquets al programa «Polònia», on és la imitadora d’Ada Colau, entre d’altres, que li ha valgut el premi Zapping de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.