No em puc treure del cap Els premis Zapping, al Ral·li

RETRAT DE AGNES BUSQUETS, ACTRIU DEL POLONIA ENTRE ALTRES PROGRAMES TELEVISIUS. FOTO DE JORDI PIZARRO. ARA

RETRAT D’AGNÈS BUSQUETS, ACTRIU DEL POLòNIA ENTRE ALTRES PROGRAMES TELEVISIUS. FOTO DE JORDI PIZARRO. ARA

roger de graciaAgnès Busquets i Roger de Gràcia seran els convidats d’aquesta 58ª edició del Ral·li. Els dos populars personatges són coneguts per les seves actuacions als programes « No me la puc treure del cap », en Roger de Gràcia, investigant com 14 cançons populars catalanes han tingut un èxit que ha perdurat al llarg dels anys, i el paper d’Agnès Busquets al programa « Polònia », on és la imitadora d’Ada Colau, entre d’altres, que li ha valgut el premi Zapping de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC)

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.