El Ral·li ja té data

patrocinadors

El Ral·li ja té data

Al llarg d’aquests mesos després de la no celebració de l’edició 62 del Ral·li Internacional de coxes d’època Barcelona-Sitges hem estat a l’espera de que quadressin les incertes agendes dels Ajuntaments de Sitges i Barcelona.

Els esdeveniments d’aquest incert 2021 s’estan planejant cap al 2 trimestre o be posposant cap al 2022, si són esdeveniments de grans masses.

L’organització del Ral·li va decidir no posposar de nou el Ral·li per no deixar dos anys seguits en blanc  l’oportunitat de veure les peces històriques que cada any, des de fa ja 61 anys, recorren les mateixes carreteres catalanes i que forma part de l’imaginari mental de moltes generacions.

Serà un any d’incertesa en quant al forma en que veurem els cotxes i motos, quines activitats seran permeses, si es podrà aplegar el públic a la tradicional exposició de l’Illa Diagonal, o gaudir dels vestits d’època dels participants durant la desfilada pel concurs d’elegància dirigit per Menkes o fotografiar els cotxes i motos durant la revisió del Parc tancat organitzat pel RACC, veure la caravana pels diferents pobles que travessa la comitiva, o disfrutar de l’exhibició dels vehicles a la Fragata de Sitges amb l’Aigua de Moritz.

Tampoc sabem si podrem gaudir de la tradicional visita a les Caves Pere Ventura que sempre és un plaer.

Hi ha una gran incertesa sobre que podrem fer, però tenim la convicció que d’una manera o altra, els centenaris cotxes i motos rodaran de nou per les Costes del Garraf.

Us esperem de nou els dies 24 i 25 d’abril.

Gracies per ser-hi!

El Rally ya tiene fecha

A lo largo de estos meses después de la no celebración de la edición 62 del Rally Internacional de coches de época Barcelona – Sitges hemos estado a la espera de que cuadraran las inciertas agendas de los Ayuntamientos de Sitges y Barcelona.

Los acontecimientos de este incierto 2021 están planeando hacia el 2º trimestre o bien posponiendo hacia el 2022, si son eventos de grandes masas.

La organización del Rally decidió no posponer de nuevo el Rally para no dejar dos años seguidos en blanco la oportunidad de ver las piezas históricas que cada año, desde hace ya 61 años, recorren las mismas carreteras catalanas y que forma parte del imaginario mental de muchas generaciones.

Será un año de incertidumbre en cuanto a la forma en que veremos los coches y las motos, qué actividades serán permitidas, si se podrá llegar al público a la tradicional exposición del Centro Comercial Illa Diagonal, o disfrutar de los vestidos de época de los participantes durante la desfile por el concurso de elegancia dirigido por Menkes o fotografiar los coches y motos durante la revisión del Parque cerrado organizado por el RACC, ver la caravana por los diferentes pueblos que atraviesa la comitiva, o disfrutar de la exhibición de los vehículos a la Fragata de Sitges con Aigua de Moritz.

Tampoco sabemos si podremos disfrutar de la tradicional visita a las Caves Pere Ventura que siempre es un placer. Hay una gran incertidumbre sobre que podremos hacer, pero tenemos la convicción de que de una manera u otra, los centenarios coches y motos rodarán de nuevo por las Costas del Garraf. Os esperamos de nuevo los días 24 y 25 de abril.

¡Gracias por estar ahí!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.