Londres-Brighton

Un dels esdeveniments mes emblemàtics del món del cotxe d’època s’està celebrant avui i demà a Londres. Més de 500 cotxes construïts abans de 1905 prendran part demà la sortida dels 80 km que separen les dues ciutats. 

Una delegació de Foment de Sitges ha viatjat fins Londres per veure de primera ma aquestes meravelles sobre rodes, i també, per que no, veure què i com ho fan aquí a Anglaterra.

I hi ha moltes diferencies, la mes impactant és la proximitat del públic als cotxes, sense tanques de protecció ni vigilant per cotxe. Un respecte que ens agradaria trobar aquí a Catalunya. Avui hem pogut veure un tastet de 100 cotxes, hem intercanviat opinions i hem conegut alguns dels orígens dels participants, alemanys, suïssos, bastants americans i fins i tot uns amics colombians. Tot un repte es que se’ns planteja!

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.