Confirmades les dates de l’exposició a L’illa Diagonal

IMG_7273Ja estan confirmades les dates de l’exposició que cada any prepara L’illa Diagonal amb motiu de la celebració del Ral·li Internacional de Cotxes d’època Barcelona – Sitges. Enguany, l’exposició s’obrirà al públic del 29 de març al 16 d’abril, durant l’horari d’apertura del centre comercial.

L’exposició coincidirà amb la jornada de verificacions tècniques el dissabte 2 d’abril, amb el vehicles participants exposats a la vorera de la façana de L’illa desde la seva arribada, a partir de les 10 del matí, fins les 17.30.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.